Rețeta de friptură de miel a lui Adrian Hădean. Secretul chef-ului

foto Adrian Hădean Facenook
foto Adrian Hădean Facenook

Chef Adrian Hădean vine cu rețeta momentului pentru masa de Paști. 

Chef Adrian Hădean pare că are un secret cu privire la friptura de miel: timpul. Acesta lasă friptura la cuptor, în foaie de copt, 3 ore, la o temperatură mică, de 150 de grade, ca apoi să scoată foaia și să crească temperatura. 

”Nu mă lasă inima să vă las fără o rețetă de friptură de miel. Pulpă, în cazul ăsta. Marinada: pastă de tomate, sare, piper, chimion arăbesc măcinat, usturoi pudră, rozmarin proaspăt, puțin sos de soia. Cu treaba asta masezi bine carnea și o lași câteva ore la rece, învelită bine în hârtie de copt. O pui tot așa, învelită, într-o tavă adâncă în care ai scăpat o cană de vin alb sau roșu, o cană de roșii pasate, o cană de apă. Coci 3 ore la 150 de grade Celsius apoi dai jos hârtia de copt de pe carne și ridici temperatura la 180 de grade Celsius pentru 30-40 de minute. Sigur, dacă tava ta e mai mare sau pui 2 pulpe, ai grijă să mărești și cantitățile lichidelor din tavă. După ce ai rumenit carnea, strecori sosul din tavă, iei grăsimea de pe el și-l folosești la friptură. Atât” a scris chef Adrian Hădean, pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2025 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]
pixel