Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, o rețetă marca Cezar Osiceanu.
Cu UE în farfurie, de Cezar Osiceanu:
"Hai să facem ceva bun, frumos, gustos și sănătos, că tot este vara și frumos afară! Avem nevoie de:
- niscaiva brânza Rochefort franțuzească
- ceva feliuțe subțiri de jamon spaniol
- două ouă poloneze după cum scrie pe eticheta cofrajului
- oregano italienesc
- mălai unguresc
- 200 gr de unt nemțesc
- 2 ciuperci mari românești tăiate felii
- un ardei verde iute turcesc tăiat rondele
- puțin curry ambalat în UE
Și acum la treabă! Facem un pic de mămăligă pripită în care la final punem 100 gr de unt și amestecăm bine. Tăiem felii potrivite mămăliga și le călim pe ambele părți.
Călim ușor feliile de ciuperci în untul rămas și apoi le punem împreună cu feliile de mămăligă pentru 1-2 minute.
Punem peste feliuțele subțiri de jambon, rondelele de ardei iute și bucățele de brânza Rochefort și așezăm capacul peste tigaie pentru 2 minute.
Luăm capacul și punem ouăle peste lăsându-le să rămână cu gălbenușul auriu și moale.
Adăugăm curry și oregano după care țuști în farfurie cu ele și la ataaac! Poftă maaare!".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu
de Anca Murgoci