Renate Weber, replică după atacul lui Vela: Ce să fac? Spun un singur lucru!

Renate Weber
Renate Weber

Ministrul Marcel Vela a făcut referire la Renate Weber, vorbind de un „spectacol ieftin”. Joi, Avocatul Poporului i-a dat replica. 

„Ce să fac...? Să comentez spusele domnului Vela? Vă spun un singur lucru. Avocatul Poporului are nu doar datoria, ci obligația de a veghea la respectarea drepturilor și libertăților constituționale. Noi facem parte din autoritățile constituționale care trebuie să se uite inclusiv la felul în care sunt limitate unele drepturi, exercițiul acestora. Trebuie să fim convinși că se face în conformitate cu Constituția României.

Când Avocatul Poporului intervine, solicitând respectarea Constituției, nu cred că cineva, cu atât mai puțin cineva care are o funcție de autoritate, mai ales în acest moment, ar trebui să facă declarații ca cele ale domnului ministru Vela”, a spus Renate Weber, joi, într-o intervenție la Antena 3.

Ce a zis Vela

„Cetățenii au fost responsabili, au înțeles, au fost atenți, și s-au conformat regulilor, chiar dacă există un cetățean în România, pe nume Renate Weber, care se spune că e Avocatul Poporului, care ar fi vrut să nu fie aceste măsuri.

(...) Nu știu de ce face un spectacol ieftin sau mai sunt unii care ne-au dat și în judecată, atacând ordonanțele militare în instanță. Trebuie să știe telespectatorii că instanța de judecată s-a pronunțat, măsurile, normele, ordonanțele militare sunt absolut legale", a spus Marcel Vela, miercuri seară, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel