Referendum familie. Mircea Badea, reacție explozivă: Cât de prost să fii să înțelegi așa ceva?

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce mai multe vedete au lansat campania ”Iubirea nu se votează”, ce are ca scop boicotarea referendumului care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie.

Mai mulți artiști au transmis mesaje video în care explică de ce nu se vor prezenta la vot și îndeamnă românii să nu se prezinte nici ei la urne.

Printre vedetele care susțint boicotarea referendumului se numără Andreea Bălan, coregraful și dansatorul Emil Rengle, fashion editor-ul revistei Elle, Maurice Munteanu și actorul Vladimir Drăghia.

Mesajul lui Mircea Badea

Mircea Badea a zis că referendumul pentru redefinirea familiei nu are nicio legătură cu iubirea pentru că dragostea nu are cum să se voteze, logic vorbind.

"Ies tot felul de actorași și cântăcioși, oameni minunați și extraordinar de deștepți, cu mesaje, fără să generalizez, complet cretine. Nu am văzut mesaje mai cretine în viața mea. Vă citesc câteva. Nici nu îi mai numesc pentru că unii dintre ei sunt chiar băieți buni, dar săracii de ei, ferească Dumnezeu! Deci nu le mai zic numele, sunt diverși actorași și cântăcioși, dar vă spun ce mesaje au despre referendum.

Mai multe vedete sunt într-o campanie de boicot a referendumului: "O clasă politică coruptă nu are dreptul să decidă pe cine iubesc". Eu acum vă întreb: ce are Sulla cu prefectura? Când spun Sulla mă refer la reputatul general roman. Este un cretinism absolut. Este o frază perfect cretină. Dacă clasa politică nu era coruptă avea voie să decidă pe cine iubim? Mă refer strict la logica frazei.

În mintea acestor vedete, referendum este atunci când clasa politică decide pe cine au ei dreptul să iubească? Referendum este atunci când populația României se duce la vot. Votul populației se numără. Ei au înțeles că o clasă politică se duce la vot? Țara asta este un sat. Deci ei au înțeles că se votează iubirea. Să zicem că un om iubește o capră. Zic așa, ca idee. Ce legătura are iubirea? Ei au înțeles că la referendum se votează iubirea? Cât de prost să fii să înțelegi așa ceva? Este vorba despre niște instituții și convenții sociale. Săracele vedete dacă au înțeles altceva... Fiecare vedetă care vine cu o astfel de idee ar trebui să arate și un test de inteligență. Iubirea este o categorie abstractă. Iubire nu poate face obiectul unei legi pentru că este o chestie perfect subiectivă. Iubirea nu se poate vota, dar ce înseamnă familia... da. Eu vorbesc din punctul de vedere al unuia care nu a dorit să bage statul în relația lui”, a pus Mircea Badea la emisiunea ”În gura presei”.

Realizatorul TV a mai spus că va merge la referendum, dar nu a precizat cum va vota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel