Urmărește emisiunea live


Real Madrid - Manchester City. Nadal, solicitare către organizatorii de la Madrid Open

Facebook Rafael Nadal
Facebook Rafael Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal le-a cerut organizatorilor turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid ca meciul său de miercuri să nu se suprapună cu partida pe care echipa sa favorită, Real Madrid, o va susţine pe ''Santiago Bernabeu'', cu Manchester City, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, a afirmat directorul turneului, Feliciano Lopez, citat de DPA.

Rafael Nadal, care a câştigat trofeul la Madrid Open de cinci ori, îl va întâlni miercuri pe sârbul Miomir Kecmanovic, în turul al doilea al competiţiei, în aceeaşi zi în care 'los blancos' încearcă să întoarcă scorul de la Manchester (4-3 pentru City) şi să se califice în finala Champions League.

'Nadal ne-a cerut să nu joace atunci când joacă şi Real Madrid în semifinala Champions League'

Rafa Nadal, câştigătorul a 21 de titluri de Mare Şlem, este un suporter fervent al Realului şi a fost invitat să dea lovitura de start a meciului de sâmbătă cu Espanyol (4-0) care a consfinţit câştigarea celui de-al 35-lea titlu de campioană a Spaniei. Conform programului anunţat de organizatori, Nadal ar urma să joace de la ora 17:00 (ora României), în timp ce meciul dintre Real şi City se va juca de la ora 22:00.

Nadal ne-a cerut să nu joace atunci când joacă şi Real Madrid în semifinala Champions League, a declarat Lopez.

Îi place să joace în timpul zilei, pentru că mingea sare mai sus. Sunt jucători (spanioli) care nu sunt din Madrid. David Ferrer nu este din Madrid. Tommy Robredo şi Marc Lopez sunt din Barcelona, Sergi Bruguera este şi el din Barcelona ... e foarte greu să fi un anti-madridist!, a comentat Lopez.

Record. Real Madrid a câştigat Cupa Campionilor Europeni/Champions League de 13 ori 

Real Madrid a câştigat Cupa Campionilor Europeni/Champions League de 13 ori (record) şi a fost finalistă în alte trei rânduri, iar Nadal speră că albii se vor califica miercuri în a 17-a lor finală. 

Citește și - Liverpool, calificare spectaculoasă în finala Ligii Campionilor, după ce a răsturnat tabela în deplasare contra Villarreal - Video

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Villarreal cu scorul de 3-2 (0-2), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Cormoranii, care au câştigat pe Anfield cu 2-0, au făcut o primă repriză foarte slabă şi au fost conduşi la pauză cu 2-0, prin golurile marcate de Boulaye Dia (3) şi Francis Coquelin (41). Jurgen Klopp a făcut ajustările necesare la cabine, l-a introdus pe Luiz Diaz şi Liverpool a reuşit să înscrie de trei ori în mai puţin de un sfert de oră, prin Fabinho (62), Luis Diaz (67), Sadio Mane (74), scufundând la propriu Submarinul galben. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel