Răzvan Cuc anunţă un nou proiect: DN 29D, gata de semnare

Mihai Ciobanu / 31 oct 2019 / 23:42 Salveaza PDF Comentarii
Asfaltare
Asfaltare

"DN 29D, gata de semnare. Botoșănenii au de ce să fie optimiști. Comisia de evaluare, de la nivelul CNAIR, a finalizat analizarea oferetelor tehnice și financiare depuse", transmite Răzvan Cuc.

"Este vorba de contractul de proiectare și execuție privind 'Modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești km 2+800 – km 18+500 și km 18+800 – km 48+146'. Prin raportul de atribuire oferta a fost declarată admisibilă. Procedura a fost lansată în acest an, iar oferetele au fost deschise în luna iulie. Câștigătorul licitației este o firmă românească de prestigiu care și-a dovedit experiența în diversele lucrări pe care le-a executat.

Prin modernizarea DN 29D se urmăreşte stabilizarea elementelor drumului şi înlăturarea pericolelor de alunecare, reducerea duratei de transport, creşterea siguranţei şi a confortului în trafic între municipiul Botoşani şi localităţile tranzitate de acest drum, dezvoltarea zonelor aflate pe traseu, reducerea costurilor de deplasare, îmbunătăţirea condiţiilor de mediu şi atragerea forţei de muncă locale în perioada realizării lucrărilor", transmite Răzvan Cuc.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26