Război în PSD: Cătălin Rădulescu, despre Aida Căruceru: Înseamnă că e nebună dacă a zis așa ceva

Deputata Aida Căruceru, unul dintre parlamentarii PSD despre care s-a susținut că a semnat controversata inițiativă privind abuzul în serviciu a deputatului Cătălin Rădulescu, a spus că-și retrage semnătura și că nu va susține demersul.

"Am fost greșit informată de către colegul meu (am fost informată că semnez pentru susținerea unor proiecte de legi care nu aveau nimic de-a face cu Justiția) și, din câte știu, în această situație se mai regăsesc și alți colegi", a spus Aida Căruceru.

În direct la Antena 3, Cătălin Rădulescu a zis că "dacă a spus așa ceva înseamnă că-i nebună". Jurnalista Sabina Iosub i-a atras atenția și l-a rugat să aibă grijă la limbajul folosit.

"Ea să aibă grijă la limbaj dacă este colega mea. Eu sunt de multe mandate în Parlamentul României. Ea este la primul mandat. Colegii care sunt tineri și sunt la primul mandat trebuie să învețe să citească o inițiativă legislativă și, dacă nu le convine, să nu o semneze. Dar să nu spună după ce au semnat că nu au înțeles sau nu au fost atenți", a zis deputatul PSD.

[citeste si]

"Aceste inițiative legislative nu le fac eu nu le fac colegii mei. Ele sunt făcute de magistrați, avocați de mare prestigiu, foști procurori. Noi nu ne pricepem să facem amendamente în ceea ce privește Codul Penal. Unii colegi sunt medici, profesori sau ingineri. Rolul nostru de parlamentari este să discutăm cu magistrați, avocați care ne explică diferite lucruri. Ei ne propun aceste amendamente. Nici eu nu sunt de acord cu anumite articole din această inițiativă", a mai spus Cătălin Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel