Război în PSD Buzău. Amenințări crunte între politicieni

Cu o zi înaintea alegerilor care vor da liderul PSD Buzău, cele două tabere își aruncă acuzații grele.

Mai exact, deputatul Marcel Ciolacu, favoritul la câștigarea funcției de președinte al organizației județene, și-a avertizat vineri adversarii cu privire la pericolul la care expun în cazul în care oferă mită.

El a insinuat că anumiți delegați care vor vota mâine președintele PSD ar fi fost chemați în biroul unui parlamentar, unde li s-ar fi oferit sume de bani pentru a vota un anumit candidat: "Am înțeles că în biroul parlamentar al unui deputat au început să fie chemați delegați nu știu cu ce scop. Este bine să ținem lucrurile în interiorul partidului și să nu deraiem pe Codul Penal".

Deputatul Marcel Ciolacu a ținut să le reamintească adversarilor săi că "deputații, conform Codului Penal, sunt asimilați funcționarilor publici și, pentru dare sau luare de mită, pot fi arestați fără votul Parlamentului".

De cealaltă parte, tabăra Mocanu, care îl susține la șefia PSD pe doctorul Ion Vasile, a lansat același gen de acuzații către gruparea strânsă în jurul deputatului Marcel Ciolacu.

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, la Sala Mare a Consiliului Județean va avea loc conferința județeană a PSD Buzău, în urma căreia se va alege președintele partidului pentru următorii doi ani. Primarul Constantin Boșcodeală a anunțat că nu mai candidează pentru nicio funcție în partid, scrie Reporter Buzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel