Rareș Bogdan, bătălia finală prezidențială. Ofertă de 25.000 euro: Fac o dezvăluire

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a dezvăluit care a fost cea mai mare ofertă pe care a primit-o pentru a modera o emisiune.

Mădălin Ionescu, după ce a fost prezent pe micile ecrane ani de zile, a decis, anul trecut, să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale. Recent, și-a lansat un show pe rețeaua de socializare Facebook, intitulat "Mădălin Ionescu Show", anunțând în mediul online că surprizele se vor tine lanț, ceea ce s-a și întâmplat deja. Cel mai recent invitat a fost jurnalistul Rareș Bogdan.

În cadrul emisiunii difuzate pe Facebook, exista și posibilitatea de a adresa întrebări. "Mădălin, întreabă-l pe Rareș: nu vrea să se mute în Republica Moldova și, bineînțeles, să facă jurnalism aici?", a fost una dintre întrebări.

Dezvăluirea jurnalistului

"Eu iubesc Republica Moldova și am să vă fac o dezvăluire: am primit 25.000 euro și posibilitatea de a zbura cu un avion privat să moderez o emisiune. Ofertă oficială, o am pe e-mail. Trebuia să moderez o emisiune în Republica Moldova, se transmitea pe trei televiziuni. Era, practic, bătălia finală prezidențială. Nu spun cine. A fost o ofertă. Mi-a fost teamă că intru într-un joc care nu-i jocul României, interesului României mele și nu-i jocul meu", a spus Rares Bogdan, adăugând: "Nu am avut încredere și nu m-am dus. A fost cea mai mare ofertă pe care am primit-o pentru o emisiune".

Vezi și: Rareș Bogdan: Sunt nevoit să renunț. Oamenilor le este greu să înțeleagă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel