Rareș Bogdan, bătălia finală prezidențială. Ofertă de 25.000 euro: Fac o dezvăluire

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a dezvăluit care a fost cea mai mare ofertă pe care a primit-o pentru a modera o emisiune.

Mădălin Ionescu, după ce a fost prezent pe micile ecrane ani de zile, a decis, anul trecut, să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale. Recent, și-a lansat un show pe rețeaua de socializare Facebook, intitulat "Mădălin Ionescu Show", anunțând în mediul online că surprizele se vor tine lanț, ceea ce s-a și întâmplat deja. Cel mai recent invitat a fost jurnalistul Rareș Bogdan.

În cadrul emisiunii difuzate pe Facebook, exista și posibilitatea de a adresa întrebări. "Mădălin, întreabă-l pe Rareș: nu vrea să se mute în Republica Moldova și, bineînțeles, să facă jurnalism aici?", a fost una dintre întrebări.

Dezvăluirea jurnalistului

"Eu iubesc Republica Moldova și am să vă fac o dezvăluire: am primit 25.000 euro și posibilitatea de a zbura cu un avion privat să moderez o emisiune. Ofertă oficială, o am pe e-mail. Trebuia să moderez o emisiune în Republica Moldova, se transmitea pe trei televiziuni. Era, practic, bătălia finală prezidențială. Nu spun cine. A fost o ofertă. Mi-a fost teamă că intru într-un joc care nu-i jocul României, interesului României mele și nu-i jocul meu", a spus Rares Bogdan, adăugând: "Nu am avut încredere și nu m-am dus. A fost cea mai mare ofertă pe care am primit-o pentru o emisiune".

Vezi și: Rareș Bogdan: Sunt nevoit să renunț. Oamenilor le este greu să înțeleagă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel