Rareș Bogdan, anunț despre familia sa după ce a primit amenințări: O voi spune acum

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, a anunțat că familia sa se va afla la 12.000 km de România, după ce a primit amenințări.

„Sperau ca accidentul groaznic de la Genova, într-adevăr groaznic, să oprească practic și să îndrepte televiziunile în acea atenție. Suntem alături de confrații noștri, suntem alături de cetățenii italieni, români. Este grav oricum orice viață care este luată în acest fel, dar nu cedăm în România. Ca lucrurile să fie clare, nu am spus-o, o voi spune acum: sâmbătă dimineața, după nenumărate amenințări primite vineri noapte, am decis să-mi trimit familia la Cluj. La această oră la care noi vorbim (n.r. marți seară), sunt într-un avion mergând la 12.000 km de România și vor sta acolo atâta timp lucrurile vor fi la fel de tensionate și amenințările vor curge. Dar nu mă opresc cu toate amenințările venite", a declarat Rareș Bogdan.

„Nu voi ceda”

„Nu voi ceda pentru că am fost acolo vineri, poate dacă nu aș fi fost acolo, mi-ar fi fost greu să înțeleg calitatea oamenilor din Piața Victoriei. Dar am fost acolo și am văzut, am stat de vorbă cu sute de oameni în cele patru ore. Este absolut groaznic ceea ce am văzut de atunci până astăzi", a mai spus jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel