Rareș Bogdan: Mamă, nu mai îmi da mesaj. M-am abținut destul!

Scutaru Cristina / 05 aug 2018 / 19:18 Salveaza PDF Comentarii
Rareș Bogdan
Descriere foto: Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a zis că propune o nouă rubrică la Realitatea TV - ”Prostul zilei de la guvernare”.

Jurnalistul i-a criticat pe actualii miniștri.

”M-am abținut mult, luni întregi, dar acum o spun: ăștia sunt proști. Nu mă mai certați! Mamă, nu îmi mai trimite mesaj să fiu mai calm, trebuie să o spun: ăștia sunt proști, nu au fost la școală, nu au învățat. Fac dezacorduri grave, de gâgă. Guvernul ăsta de amibe lovește din nou. Tricoaiele au ajuns la guvernare. De sus până jos este o combinație de prostie și ticăloșie.

Ion Țiriac spunea, într-o emisiune cu mine, că între hoți și proști preferă hoții. Întrebarea mea este: între proști și foarte proști, noi ce să preferăm? Dacă ar fi doar prostie... m-aș gândi că este un soi de inocență. Proștii pot fi și inocenți. Aici nu este doar prostie. În cazul multora dintre membrii guvernului este prostie cruntă, iar în cazul altora este ticăloșie infernală. Nu vă luați de cuvânt și nu încercați să îmi faceți plângeri. Știți ce înseamnă ti kalos, originea cuvântului ticălos? O, ce frumos, asta înseamnă!

O să le propun colegilor mei să facem rubrica Prostul zilei de la guvernare”, a zis Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere” de la Realitatea TV.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25