Rareș Bogdan: Îi mulțumesc lui Victor Ciutacu, deși am avut opinii divergente de multe ori

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Hoții care i-au atacat familia lui Rareș Bogdan au fost prinși. Realizatorul de la Realitatea TV a ținut să-i mulțumească lui Victor Ciutacu pentru suport, în ciuda faptului că de-a lungul timpului au avut opinii divergente. 

Rareș Bogdan a intervenit în direct la România TV.

"Vreau să mulțumesc tuturor celor din presă care m-au ajutat. Îi mulțumesc în mod special lui Victor Ciutacu, cel care a fost primul om care mi-a sărit în ajutor. Am avut păreri divergente politice, dar într-un astfel de caz m-a sunat imediat, a ținut să intru în direct. Îi mulțumesc foarte mult. Vreau să vă spun că în acest caz autoritățile s-au mișcat absolut exemplar. Atacatorilor li s-a făcut un portret robot, s-au luat amprente, s-a folosit întreg arealul de camere video de pe DN1, Pipera, în toată această zonă, pentru identificarea mașinii. S-a colaborat cu autoritățile din Franța, pentru că mașina respectivă era înregistrată în Franța, era cumpărată de acum șase săptămâni de un român din Tunari. Proprietarul nu a fost implicat, ci doar a oferit mașina pentru cei doi. A fost un caz complex care s-a încheiat cu bine," a spus Rareș Bogdan la România TV.

Hoții, reținuți pentru 24 de ore 

Reamintim că bărbații care ar fi săvârşit tentativa de furt asupra soţiei şi fiului jurnalistului Rareş Bogdan au fost reţinuţi, vineri, pentru 24 de ore. Potrivit IPJ Ilfov, aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Cei doi au fost aduşi la audieri în cursul dimineţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel