Rareș Bogdan, după atacul asupra familiei sale: A sărit cu pumnii spre acel individ

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Poliţiştii din Ilfov au întocmit dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt, după ce soţia şi fiul lui Rareş Bogdan ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină. Jurnalistul a vorbit, miercuri seară, la Realitatea TV, despre momentele prin care a trecut familia sa.

"Aștept ca organele statului să-și facă datoria și să afle vinovații. Nu doresc nimănui, nici celor care mă urăsc, să treacă prin ce am trecut astăzi, când am fost sunat de soția mea, care l-a scos pe băiețulul nostru de la școală, undeva în zona Pipera. (...) În mod normal, este o zonă unde lucrurile ar trebui să arate mult mai bine decât arată în realitate", a spus Rareș Bogdan, miercuri seară, la Realitatea TV, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere".

"A strigat foarte tare"

"Un copil împreună cu mama sa... este ceva ce ține de lumea a treia, de zone care nu au nicio legătură cu civilizația. O mașină a oprit lângă mașina în care abia urcaseră. Puseseră ghiozdanul, poșeta pe bancheta din spate. Tot pe bancheta din spate și Mihai, care nu are încă șapte ani. A închis ușile din spate soția mea, apoi a urcat în față la volan. Și un tip cu o șepcuță, mustăcioară, bine făcut, la 40 de ani, a năvălit în mașină pe ușa din dreapta. Nu a smuls nimic de acolo, ceea ce e interesant. Ei se aruncă la telefoane, la poșete, la rucsac, acolo era și o geantă de sport. Nu s-a aruncat la nimic din toate astea. Cred că Poliția va desluși împreună cu procuratura ceea ce s-a întâmplat acolo.

(...) Soția mea a avut o prezență de spirit extraordinară. A reacționat, a strigat foarte tare, cu disperare. Fiul meu s-a speriat, e încă sub șoc. L-a împins, încă nu-și pusese centura, nu plecase de pe loc. A sărit cu unghiile, cu pumnii spre acel individ care s-a dat în spate. A venit din spate o altă mașină, s-a urcat și au plecat", a mai zis jurnalistul.

"Asta îmi doresc să fi fost"

Acesta a felicitat Poliția Română, care a "acționat extrem de operativ". "Ne dorim cu toții să fi fost doar o tentativă de jaf. Știu că sună ciudat, sună hilar să-ți dorești să fi fost doar o tentativă de jaf, și nu altceva. Nu o încercare de intimidare, de răpire. Eu merg pe varianta că a fost o tentativă de jaf. Asta îmi doresc să fi fost, deoarece, în cazul în care ar fi altceva, lucrurile ar arăta dramatic pentru România", a precizat Rareș Bogdan.

"Absolut nimănui nu îi doresc să treacă prin ce am trecut eu", a mai spus jurnalistul la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel