A agresat Meghan Markle personalul regal? Raportul Palatului Buckingham e gata

Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal

Palatul Buckingham a realizat o anchetă pentru acuzațiile de agresiune aduse Ducesei de Sussex. 

Palatul Buckingham a dezvăluit că a finalizat o analiză a gestionării acuzațiilor potrivit cărora Meghan, Ducesa de Sussex, a agresat personalul regal, dar a refuzat să împărtășească rezultatele anchetei.

Vorbind la o conferință de presă, pentru a discuta despre situația financiară anuală a Casei Regale, Michael Stevens, oficialul responsabil cu finanțele Coroanei, a declarat că firma privată angajată pentru a investiga acuzațiile și-a încheiat activitatea.

Stevens a spus că au fost făcute mai multe recomandări, dar nu a dezvăluit niciun detaliu de fond, concluziile la care s-a ajuns sau recomandările care au fost înaintate, scrie CNN. Întrucât analiza a fost finanțată privat, au existat mai puține presiuni pentru Coroană de a-și publica concluziile.

Politicile de personal ale Palatului au fost revizuite

”Pot confirma totuși că a fost o revizuire a modului de gestionare a acuzațiilor, menită să permită gospodăriilor regale să ia în considerare potențiale îmbunătățiri ale politicilor și procedurilor de resurse umane”, a spus Stevens.

”Evaluarea a fost finalizată și recomandările privind politicile și procedurile noastre au fost transmise, dar nu vom comenta.” a continuat el. 

O sursă regală de rang înalt a spus că palatul adoptă politica tăcerii în legătură cu ancheta pentru a proteja anonimatul celor care au cooperat.

”Recunoaștem că acele persoane care au participat la revizuire s-au implicat înțelegând că ar exista confidențialitate în acele discuții cu firma juridică independentă și, prin urmare, avem datoria să respectăm această confidențialitate”, a spus sursa.

Sursa a mai transmis că Palatul a făcut mai multe modificări de politică în urma revizuirii, dar a refuzat să le dezvăluie în detaliu.

O firmă de avocatură s-a ocupat de acuzațiile aduse Ducesei de Sussex

”Ori de câte ori ați întreprinde o revizuire independentă sau există o examinare de această natură, întotdeauna vor fi lecții de învățat, există întotdeauna modalități prin care puteți îmbunătăți procesele și procedurile”, a afirmat sursa. ”În mod normal, nu am dezvălui orice modificare adusă politicilor și procedurilor noastre.”

Acuzațiile au apărut anul trecut, când The Times din Marea Britanie a publicat un articol care citează surse anonime care susțineau că ducesa a alungat doi asistenți personali din casa ei de la Palatul Kensington și a subminat încrederea unui al treilea membru al personalului.

Palatul Buckingham a spus inițial că va investiga afirmațiile, dar ulterior a angajat o firmă de avocatură externă pentru a face acest lucru.

Imaginea ducesei Meghan Markle se clatină în SUA. Fanii îi pun la îndoială titlul regal

Imaginea lui Meghan Markle ”se prăbușește” în SUA, pe măsură ce fanii se întreabă de ce ducesa își păstrează titlul regal, sugerează un sondaj. În urma unui nou sondaj YouGov, doar 45% au acum o viziune ”favorabilă sau oarecum favorabilă” asupra ducesei de Sussex.

Nile Gardiner, un expert regal a dezvăluit: ”Popularitatea lui Meghan și a lui Harry în SUA a scăzut semnificativ de-a lungul anului, iar aceasta va continua să scadă”.

”Imaginea lui Meghan se prăbușește în SUA, așa cum se întâmplă și în Marea Britanie. Regina este extrem de admirată în SUA, la fel ca și prințul William și ducesa de Cambridge”, mai spune Gardiner. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel