Ramona Bădescu, înşelată în numele falșilor Cavaleri de Malta

Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români, a fost înșelată de o organizație frauduloasă care opera în numele Cavalerilor de Malta şi care ar fi colaborat cu filiala din România a Ordinului.

Potrivit cotidianului  Il Messaggero, autorităţile italiene au destructurat un fals ordin al Cavalerilor de Malta care ar fi înşelat zeci de personalităţi, acordând titluri în biserici şi mânăstiri din Roma şi din regiunea Puglia. Conform anchetatorilor, ceremoniile erau de fapt frauduloase, fiind utilizate săbii şi costume false, scrie gandul.info.

 Printre victimele care plăteau zeci de mii de euro pentru a primi titluri cavalereşti se numără agenţi ai forţelor de ordine din Italia, militari, dar şi actriţa Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români. Presa a relatat că, în 2011, Ramona Bădescu a primit titlul de "Gran Dama di Grazia Magistrale" şi a fost numită ambasadoare a Ordinului Cavalerilor de la Malta în Romania. Nu se ştie cu exactitate dacă actriţa de origine română a primit acest titlu din partea ordinului veritabil al Cavalerilor de la Malta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel