Raluca Turcan despre candidatura lui Boc la Cluj: Are puterea de a lua decizii dificile

raluca-turcan3
raluca-turcan3

Deputatul PDL Raluca Turcan a considerat, miercuri, că fostul premier Emil Boc are puterea de a lua decizii dificile, iar o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Cluj va fi decisă în funcție de rezultatele sondajelor de opinie, fără ca partidul să-și impună dorința cu forța.

Ca răspuns la comentariile din presă privind impunerea unei candidaturi a lui Emil Boc la Primăria Cluj, Raluca Turcan a comentat la Realitatea TV: “Nu cred că PDL, că toţi colegii mei îşi pun problema astfel: chiar dacă nu vrea, îl forţăm. Emil Boc s-a demonstrat, în timp, că este un om cu responsabilitate şi cu puterea de a lua decizii dificile”.

În opinia deputatului PDL, decizia de a candida la alegerile locale îi aparține fostului premier, care va analiza cu atenție sondajele de opinie pentru a verifica gradul de popularitate pe care îl mai deține.

“Dacă sondajele de opinie vor arăta că Emil Boc poate să câştige Primăria Cluj, nu cred că partidul va trebui să-l forţeze. Emil Boc este un om apreciat la Cluj”, a adăugat Raluca Turcan.

Totodată, deputata democrat-liberală a susținut că situaţia creată prin dosarul penal care-l vizează pe Sorin Apostu, îi permite lui Emil Boc destule avantaje, el fiind un om politic deasupra oricărei suspiciuni de corupţie.

“De aceea, chiar cred că Emil Boc poate să fie o soluţie”, a menţionat Turcan.

Comentariile Ralucăi Turca completează, de altfel, declarațiile prim-vicepreşedintelui PDL Roberta Anastase care s-a arătat sigură, săptămâna trecută, că Emil Boc ar câştiga Primăria Cluj Napoca, deoarcece ”amprenta pe care a lăsat-o pe Cluj e foarte importantă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel