Raluca Turcan: Asistăm la ultimele zbateri ale unei guvernări eşuate

Partidul Naţional Liberal a făcut tot ce îi stătea în putinţă, ca lider al Opoziţiei, să înlăture această guvernare eşuată, a declarat luni prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, care a precizat că ţelul unei Românii normale poate fi atins doar prin al doilea mandat al preşedintelui Klaus Iohannis.

'Depunem moţiunea de cenzură şi avem numărul de semnături necesare pentru demiterea acestui Guvern. Asistăm practic la ultimele zbateri ale unei guvernări eşuate care a îngenunchiat România, ceasul nu mai poate fi dat înapoi şi se dovedeşte că fiecare minut în plus, fiecare zi care se scurge cu menţinerea acestui Guvern falimentar dăunează nivelului de trai al românilor, dăunează României. De aceea, Partidul Naţional Liberal a făcut tot ce îi stătea în putinţă, ca lider al Opoziţiei, să înlăture această guvernare eşuată, care guvernează în haos imoral şi ilegitim cu incompetenţă, care face ravagii', a afirmat Turcan, la Cluj-Napoca, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest.

Ea s-a referit şi la respingerea Rovanei Plumb, propusă comisar european, în Comisia juridică din PE, arătând că 'Guvernul a reuşit (...) să exporte incompetenţa şi corupţia în Parlamentul European'. 'Vedeţi zilele acestea cât de grav au fost afectate interesele României din faptul că premierul Dăncilă a vrut să-şi trimită prietena comisar european, şi-a imaginat că vor ieşi şi vor reuşi să păcălească Parlamentul European printr-o tranzacţie făcută peste noapte. (...)Am convingerea că acest Guvern va fi trimis acasă acum, nu mai târziu, acum când se cern apele, acum când se face diferenţa între oameni politici şi oameni de stat şi politruci, farisei', a susţinut Turcan.

Raluca Turcan a subliniat că preşedintele Klaus Iohannis a demonstrat că poate să transforme România 'în ţara în care guvernul şi instituţiile servesc cetăţeanul, în acea ţară în care instituţiile au eficienţă în materie de educaţie, sănătate autostrăzi, ordine publică, în acea ţară în care funcţiile se ocupă prin concurs sau pe bază de competenţe şi nu pe apartenenţă la clientela politică, în acea ţară în care nu sunt eliberaţi infractori şi marii corupţi'. Liderul liberal a adăugat că ţelul unei Românii normale poate fi atins prin al doilea mandat de preşedinte pentru Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel