Raed Arafat, mesaj pentru românii care vor să iasă în stradă pentru el

Raed Arafat a transmis vineri un mesaj special adresat tuturor celor care s-au mobilizat în ultima vreme și au pus la cale marșuri în toată țara, în semn de solidaritate față de fondatorul SMURD. 

Acesta se declară onorat să vadă că ”mulți cred” în ceea ce face el împreună cu colegii săi și că atâția oameni „își exprimă sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgență”. 

Raed Arafat face un apel către toți cei care îl susțin și le spune că ieșirea în stradă nu este soluția având în vedere că există la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control”.

„Am vazut pe facebook si pe diferite pagini internet indemnuri ca oamenii sa iasa in strada pentru a-si exprima sprijinul pentru sistemul de urgenta, si pentru mine, Sambata / Duminica. In primul rand pentru mine este o onoare sa vad ca multi cred in ce fac, impreuna cu colegii mei, si isi exprima sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgenta. Pe de alta parte, consider ca iesirea in strada nu este solutia avand in vedere ca exista la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control urmand ca saptamana viitoare sa ne intalnim si cu domnul Prim Ministrru pe aceasta tema. Totodata nu as dori ca cineva sa foloseasca aceasta situatie pentru a lansa insulte si injuraturi cu caracter politic si sa foloseasca in mod incorect, cu alte scopuri, un posibil eveniment la care sa participe oamenii care intradevar cred in sistemul de urgenta si in cei care lucram in acest sistem. Sper ca mesajul meu sa va ajunga si multumesc din nou pentru sustinerea exprimata. Sper ca saptamana viitoare sa aduca mai multe clarificari si o abordare inteleapta si pozitiva care sa duca la dezvoltarea in continuare a sistemului integrat de urgenta in serviciul populatiei!”, a scris Raed Arafat vineri dimineața pe pagina sa de Facebook.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel