Urmărește emisiunea live


Raed Arafat, la discuții cu şeful Corpului de control al premierului

Raed Arafat va avea luni o întâlnire cu şeful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru discutarea raportului privind intervenţia de la clubul Colectiv şi prezentarea punctului de vedere al DSU.

Informaţia este publicată pe site-ul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, mai multe aspecte din raportul Corpului de control al premierului în cazul Colectiv nu corespund cu informaţiile existente la nivelul structurii şi conţin recomandări ce nu concordă cu diferite acte normative sau care reglementează proceduri naţionale ori internaţionale.

[citeste si]

Intervenţia de urgenţă în urma incendiului de la clubul Colectiv, din seara de 30 octombrie 2015, a fost în mare parte o acţiune necoordonată, cu elemente de improvizaţie a autorităţilor, se arată într-o sinteză a raportului Corpului de control al premierului privind intervenţia de urgenţă la incendiul din clubul bucureştean.

Potrivit documentului, absenţa coordonării a fost generată în principal de: 'lipsa de exerciţii în caz de urgenţe majore, neconcordanţe în legislaţie şi baza materială deficitară'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel