Radu Tudor: PNL intră în "era germană". Neamțul este șansa PNL

agerpres_3951456
agerpres_3951456

Jurnalistul Radu Tudor a comentat schimbările de miniștri din PNL. Poate cea mai controversată a fost cea de la MAI, după ce Radu Stroe a lăsat locul vacant, în urma accidentului aviatic din Apuseni. PNL l-ar fi propus inițial pe Sorin Frunzăverde, iar Victor Ponta le-a cerut să se răzgândească. Vineri, Frunzăverde a plecat de la ședința BPN a PNL și Iohannis i-a luat fața. 

Radu Tudor scrie, pe blogul său, că prin cooptarea primarului de Sibiu, Klaus Iohannis, "PNL intră în era 'era germană'".

"Neamțul, curtat intens, propus în trecut ca prim-ministru, devenit apoi peste noapte prim-vicepreședinte al partidului istoric fără să fi fost o secundă înainte membru, este într-un fel șansa PNL de a ieși cu fața curată din nebunia în care s-a băgat singur", a scris jurnalistul.

Radu Tudor amintește că Antonescu a declarat că în decembrie părăsește partidul, indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale și opinează că "Antonescu îl va sprijini masiv pe neamț să dețină controlul total pentru exercitarea puterii depline ca viitor președinte al Partidului Național Liberal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel