Quintus: E nevoie să ajungem la alegeri anticipate în măsura în care, constituţional, este posibil

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a afirmat joi că este nevoie să se ajungă la alegeri anticipate în măsura în care constituţional este posibil.

'Toată această operaţiune nu se poate face decât dacă schimbăm Parlamentul. Parlamentarii, cât timp oamenii aceştia vor fi acolo, jumătate din ei compromişi, jumătate din ei temători, jumătatea altei jumătăţi sau sferturi interesaţi - nu putem face nimic. De aceea este nevoie să ajungem la alegeri anticipate în măsura în care constituţional este posibil. (...) Cât timp mai sunt nişte parlamentari, câteva zeci care nu demisionează... vă spun eu că grupul minorităţilor, alţii decât UDMR, nu pleacă de acolo şi, dacă rămâne un grup de câteva zeci, Parlamentul nu e desfiinţat', a spus Quintus, la sediul PNL.

El a adăugat că prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu este o variantă de premier pentru un alt Guvern.

'Pentru Guvernul pe care îl va face partidul nostru pentru un mandat de cel puţin patru ani. (...) Nu poţi să astupi nişte greşeli care s-au făcut până acum şi s-au făcut destule, nici nu poţi să îşi faci un program', a precizat Quintus. Preşedintele de onoare al liberalilor a susţinut că a mai vorbit în ultima perioadă cu şeful statului, Klaus Iohannis. 'Dacă îmi dă dânsul voie să spun - am mai vorbit. Eu l-am primit pe domnul Iohannis în PNL şi, prin urmare, avem această relaţie bună, de încredere. Când ne putem sfătui o facem cu plăcere', a afirmat Mircea Ionescu Quintus. Întrebat dacă are un mesaj pentru manifestanţi, el şi-a exprimat regretul că nu poate fi cu ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel