"Puiul de logodnă", rețeta MINUNE care te ajută să te măriţi. Așa a pus mâna Meghan Markle pe Prințul Harry: Ştiam că are puteri MAGICE

Foto: Pixabay / Instagram Sussex Royal
Foto: Pixabay / Instagram Sussex Royal

Care este rețeta cu ajutorul căreia Meghan Markle l-a cucerit pe Prințul Harry.

Deși poate părea greu de crezut, există o rețetă specială care le poate ajuta pe unele femei să se mărite. Și nu este vorba despre vreo rețetă a succesului, ci de una de... pui, o rețetă a unei celebre bucătărese, Ina Garten, cu ajutorul căreia Meghan Markle și Emily Blunt au pus mâna pe doi dintre cei mai râvniți bărbați. 

”Puiul de logodnă”, așa cum Ina Garten și-a numit rețeta pare să fi avut rezultate foarte bune, neașteptate pentru mulți.

Se pare că celebrităţi precum Meghan Markle şi Emily Blunt au gătit această reţetă şi şi-au cucerit iremediabil bărbaţii.

Însăşi creatoarea reţetei şi-a cucerit soţul, pe John Krasinski, tot după ce i-a gătit acest pui la cuptor delicios.

”Puiul de logodnă”, rețetă

Emily Blunt a făcut dezvăluiri la iHeartMedia’s River Cafe Table 4 podcast și a mărturisit că a făcut reţeta la începutul relaţiei, iar după un an de relaţie s-au logodit și apoi s-au căsătorit.

"Cine nu adoră puiul fript, cu crustă? Eu am ales reţeta Inei Garten, puiul de logodnă. Îl găteşti şi alesul te cere. Iată cum se face: Ai nevoie de pui, lămâie, usturoi, ceapă, cimbru, sare şi piper.

Împrăştii inelele de ceapă peste tot în tavă, să fie una mică, care să permită ingredientelor să fuzioneze. Toate ingredientele se coc încet, la foc mic, aproximativ o oră şi 20 de minute. Şi totul va fi perfect. Apoi, înainte să îl scoţi de la cuptor, mai adaugi nişte vin şi unt. Vă spun, sosul care se formează peste ceapă este divin", a declarat Emily Blunt despre reţeta cu care se pare că Meghan l-a cucerit pe Prințul Harry, potrivit Inei Garten, creatoarea reţetei.

"Ştiam că puiul meu la cuptor are puteri magice"

În ceea ce-i privește pe Meghan Markle și Prințul Harry, se pare că cei doi s-au logodit la puţin timp după o cină romantică, la care actrița a servit "puiul de logodnă".

Ina Garten, în vârstă de 73 de ani, a declarat în anul 2018 la “Sunday Today cu Willie Geist” că: "Ştiu că ei i-a plăcut mult reţeta mea, plus că de fiecare dată după o cină astfel pregătită vine şi întrebarea cea mare".

Imediat după asta, Willie Geist a punctat: "Să înţelegem că aţi contribuit la nunta regală".

Ina Garten e convinsă de asta, întrucât a şi scris pe Twitter, în 2017: "Felicitări, prinţul Harry şi Meghan! Ştiam că puiul meu la cuptor are puteri magice. Mă bucur enorm pentru voi amândoi!", citează okmagazine.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel