Proteste magistrați. Judecătoarea Afrăsinie: Știau de la bun început... Dacă aș fi cârcotaș, aș spune că...

Mădălina Afrăsinie
Mădălina Afrăsinie

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie a comentat protestele magistraților împotriva modificărilor aduse legilor justiției.

Știau de la bun început că este un protest care nu va avea niciun fel de succes. Ăsta este punctul meu de vedere, de aia nici nu m-am băgat în conflict. Nu protestează pentru ceea ce ne doare pe noi cu adevărat. De când sunt în protest, s-a schimbat ceva bun pentru noi? Dacă aș fi cârcotaș, aș spune că anumite modificări ale OUG 7 pe mine mă deranjează, dar nu este treaba mea ca judecător să îi spun Executivului ce trebuie să scrie în ordonanța de urgență. Și pe mine m-ar deranja dacă un reprezentant al puterii executive sau legislative ar veni și ne-ar spune pentru un anumit litigiu de pe secția la care sunt judecător, că trebuie să îmi orientez practica judiciară în sensul acela. Cum ar suna asta?, a spus judecătoarea Mădălina Afrăsinie, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Mesaj pentru magistrații care vor să meargă în afara țării pentru a spune ce se întâmplă în țară

Referitor la cine ar alcătui lista cu cei 30 de magistrați selecționați să meargă să explice Europei abuzurile pe care le-ar comite Guvernul României la adresa lor, Mădălina Afrăsinie nu știe cine ar fi pe acea listă și nici nu înțelege de ce ar face acest lucru.

Nu am idee. Nu se pot duce acolo să spună că vorbesc în numele magistraților pentru că și noi și ei știm foarte bine că nu reprezintă magistratura. Câte instanțe sunt în țară? 242. Câte sunt în protest? Foarte puține, până în 20. Câte Parchete sunt în țară? 244. Câte sunt cele care protestează? Probabil vreo 20 și ceva..., a adăugat judecătoarea.

Vezi și: Judecătoarea Afrăsinie, invitație deschisă către Toader: Să vină să vadă. E infernal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel