EXCLUSIV  Judecătoarea Afrăsinie, invitație deschisă către Toader: Să vină să vadă. E infernal

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie a făcut declarații cheie la DCNews despre volumul de muncă din Tribunalul București și detalii care nu au ajuns până-n biroul ministrului Justiției. Aceasta îi face o invitația publică lui Tudorel Toader pentru a vedea care este realitatea. 

Judecătorii de la Tribunalul București, depășiți de volumul de muncă. ”Dumnezeu cu mila”

”Când ești copleșit de volumul de activitate, când nu mai ai timp să te duci la spital decât pe ultima sută de metri. Tot vorbeam despre pensii, am colege care s-au pensionat și s-au dus să-și facă controlul anual și au fost descoperite cu cancere. Când toate astea vin ca un val peste tine, nu prea mai stai să te mai uiți și-n stânga și-n dreapta. Spui: asta e, a fost, să depășim, cu Dumnezeu înainte, noi să ne facem treaba și să nu dăm naștere unor sesizări pe securitate națională, adică abateri discriplinare, probabil e foarte multă lehamite” a spus judecătoarea Afrăsinie. Aceasta a adăugat că ”mă raportez la colegii mei de secție, copleșiți de volumul de muncă, cărora nu le mai arde de absolut nimic, atât de mult oboseală adunată, atât de multă frustrare vizavi de legi trecute și competențe mutate pe secția noastră fără oameni, nimeni nu se mai îngrămădește să vină la Tribunalul București, din cauza volumului de muncă și uite așa te gândești doar să fii sănătos fizic și psihic și să prinzi pensia și Dumnezeu cu mila ce o fi mai departe”. ”Volumul de muncă e infernal, oameni puțini” a mai subliniat președinta Secției a VI-a civilă de la Tribunalul București.

”Nu, eu n-am vorbit cu dl ministru” a spus judecătoarea Mădălina Afrăsinie, în interviul acordat pentru DCNews. Mădălina Afrăsinie afirmă că probabil problemele pe care le știe din sistem ar găsi ecou la ministrul Justiției. 

Invitație pentru Tudorel Toader

”Îl invităm pe dl ministru să vină dă discute cu judecătorii Secției a VI-a și a VII-a, pentru că ambele secții au fost mutate la Sema Park. Îl așteptăm în vizită să vadă și unde ne-am mutat, pentru că se plătește o chirie pe acea clădire, și stea de vorbă cu judecătorii, cu grefierii.” a spus judecătoarea.

Întrebată dacă măcar acum au spațiu corespunzător, judecătoarea a răspuns ”Prefer să nu vorbesc, aștept să vină dl ministru să vadă. În vechea clădire a Tribunalului nu se mai putea sta, eram foarte mulți, erau birouri fără lumină naturală. (...) S-a făcut o licitație, s-a câștigat licitația, sunt lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Lansez o invitație deschisă dlui ministru la dialog, să vină să vadă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel