PROTEST 20 ianuarie. Viceprimar București: Am înaintat către Jandarmerie să dispună măsuri

În contextul protestului de sâmbătă, 20 ianuarie, viceprimarul Capitalei a făcut o serie de declarații la România TV.

“Nu există o solicitare (n.r. pentru protestul de sâmbătă). Tot ceea ce se întâmplă în acest moment este în afara cadrului legal. Am înaintat către Jandarmerie să dispună măsurile în consecință. (…) În condițiile în care depășesc cadrul legal, dumnealor găsesc măsurile care se impun”, a spus, într-o intervenție telefonică la România TV, viceprimarul Capitalei.

Amintim că Tudor Cârstoiu și Cristian Mihai Dide, doi dintre tinerii care participă sâmbătă la "Revoluția" generației noastre, au fost întrebați ce răspuns au pentru oamenii care spun că protestele organizate împotriva Guvernului și PSD nu sunt autorizate.

"Eu îi rog pe oameni să citească legea fundamentală, Constituția României, articolul 30, unde află despre libertatea de exprimare. Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. Cenzura de orice fel este interzisă. Nu poate să ne interzică nimeni să ne exprimăm", a zis Tudor Cârstoiu. 

Mai multe puteți citi AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel