Protest 10 august. Constantin Zamfirescu, plângere la Parchet: La ultima gazare am leșinat

Bianca Ştefan / 18 aug 2018 / 16:56 Salveaza PDF Comentarii
Constantin Zamfirescu
Descriere foto: Constantin Zamfirescu

Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşe, din serialul "Trăsniţii", s-a prezentat la Parchetul Militar pentru a depune plângere în urma protestelor violente din Piața Victoriei. Actorul mărturisește că în ziua protestului a inhalat gaze excesiv, iar la ultima gazare a leșinat.

"Eram în Piaţă în jurul orei 6, când deja au început primele acţiuni de gazare a civililor, am fost chiar în primul rând, lângă jandarmi. Ei nu aveau cum să ne audă pentru că aveau căşti în urechi, iar echipamentul lor de luptă dovedea clar că sunt pregătiţi pentru acţiuni agresive pe care urmau să le pregătească şi ei. În ziua respectivă am inhalat gaze excesiv. La ultima, și cea mai agresivă gazare pe care ne-au adresat-o indivizii, am leșinat. În momentul în care te clăteai cu apă, efectele deveneau din ce în ce mai agresive. În fiecare dimineață când mă trezesc, deschid ochii cu mâna ca să îi pot deschide. 

Sper ca Parchetul Militar să facă dreptate în tată povestea asta şi cei vinovaţi cu vârf şi îndesat pentru că noi nu ne-am prezentat cu nimic contondent", a declarat Constantin Zamfirescu, potrivit România TV.

Vezi și: Protestatară luată cu ambulanţa de la Parchetul Militar


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27