Prosoapele vor fi moi ca și cum abia au fost cumpărate: adăugați doua ingrediente în timp ce le spălați

Prosoapele vor fi moi ca și cum abia au fost cumpărate, adăugați doua ingrediente în timp ce le spălați. Sursa foto: freepik.com
Prosoapele vor fi moi ca și cum abia au fost cumpărate, adăugați doua ingrediente în timp ce le spălați. Sursa foto: freepik.com

Prosoapele de baie vor deveni din nou moi și vor fi la fel ca atunci când le-ați cumpărat, dacă știți câteva trucuri. 

Repetați acești pași simpli și prosoapele voastre vor fi  moi și plăcute la atingere. Trebuie doar să adăugați 2 ingrediente, la sfârșitul spălării.

Așadar, mai întâi spălați prosoapele ca de obicei cu detergent. Când se termină programul de spălat, deschideți ușa mașinii mașina de spălat și, fără a scoate prosoapele, adăugați 100 grame de sare, 50 ml de oțet 9%  și foarte puțin detergent (1/3 din volumul obișnuit).

Șterge geamul cu acest produs și vei scăpa de condens: un truc neașteptat

Porniți cel mai rapid program de spălare pe care îl aveți. În acest timp, prosoapele vor fi perfect înmuiate cu sare și oțet, iar detergentul va ajuta la spălarea completă. Încercași acest sfat și veți fi surprinși cât de moi devin prosoapele după spălare!

De asemenea, puteți scufunda prosoapele într-o soluție salină, care se prepară prin adăugarea a 2-3 linguri de sare la 5 litri de apă caldă.  Lăsați prosoapele să stea în această apă câteva ore, după care ar trebui să fie puse în mașina de spălat.

Cum să speli perfect oglinda din baie în 3 pași: va arăta ca nouă și nu va avea nicio pată

Atunci când alegeți un mod de spălare, ghidați-vă de următorii indicatori: temperatură trebuie să fie de 40 de grade, iar viteza de centrifugare - nu mai mult de 800 de rotații.

În plus, pentru a înmuia apa curentă, adăugați 2 linguri de bicarbonat de sodiu și 1,5 linguri de sare în compartimentul pentru detergent lichid. Rămâne doar să uscați prosoapele și să le călcați cu utilizarea obligatorie a funcției de abur. Urmați acești pași dacă doriți să aveți prosoape moi și pufoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel