Prințesa Diana, dezvăluire despre problema ASCUNSĂ a Prințului Charles. Legătura cu Regina Elisabeta: Niciodată!

Prințesa Diana a făcut o dezvăluire uluitoare despre Prințul Charles, înainte de moarte.

Deși au trecut aproape 24 de ani de la moartea Prințesei Diana, poveștile despre ea nu se epuizează, viața ei fiind subiectul principal al multor filme, al multor cărți și prezent pe buzele tuturor. 

Într-o carte publicată de biograful Ingrid Seward, s-au aflat noi detalii despre Prințul Charles și au fost dezvăluite lucruri despre imaginea pe care o avea Prințesa Diana față de soțul său, înainte să moară.

Problema Prințului Charles

Lady Di a dezvăluit "problema" pe care Prințul Charles o avea și cum le-a afectat căsnicia de-a lungul timpului. Este vorba despre lipsa de afecțiune din copilărie a Prințului. Educația pe care Prințul Charles ar fi primit-o arăta incapacitatea de a oferi afecțiune fizică, și mai mult, spune cum acesta nu oferea îmbrățișări, ci o strângere de mână.

"Diana a spus că dacă Charles ar fi crescut normal, el ar fi fost capabil să se descurce cu emoțiile lui și ale ei (...) Sentimentele i-au fost sufocate la naștere. Potrivit ei, el nu a primit niciodată dragoste de la părinți. Doar bonele lui i-au arătat afecțiune, dar acest lucru, după cum a explicat chiar Diana, nu a fost același lucru cu a fi sărutat și mângâiat de părinții tăi, ceea ce Charles nu a experimentat niciodată. Când se întâlnea cu ei, nu se îmbrățișau, doar își scuturau mâna", potrivit people.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel