Primele reacții din PNL, după ce DNA a prins în flagrant un liberal

Senatorul PNL Cristian Bodea a comentat, vineri, cazul liberalului Nicolae Ioțcu, președintelele Consiliului Județean Arad, prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce lua mită.

Cristian Bodea a declarat că Nicolae Ioțcu, va fi "suspendat automat" din partid, precizând că, în opinia sa, este binevenită o astfel de "curățenie" și în PNL, nu doar la PSD, pentru a avea o formațiune curată.

"Dumnealui, fiind prins în flagrant, va fi suspendat automat. E foarte bine că îi prind pe toți, chiar dacă ne-a fost coleg și nu ne va mai fi mult timp de aici încolo. E foarte bine că se face această curățenie. E foarte bine că se face și la liberali, nu doar la PSD, pentru că vrem un partid curat, fără oameni care să stea cu mâna întinsă după șpăgi și cu mâna în buzunarul cetățeanului. Va fi suspendat din funcție din partid, că altceva nu avem ce să îi facem. Fiind prins în flagrant, cred că va fi arestat și va fi suspendat și din funcție de către prefect", a spus Cristian Bodea într-o conferință de presă, transmite Agerpres.

La rândul său, secretarul executiv al PNL, Radu Carp, a amintit că, potrivit statutului partidului, "în momentul în care o persoană este suspectată de acte de corupție, ea se suspendă, iar, dacă este trimisă în judecată, practic nu mai face parte din partid".

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea 10.000 de euro mită.

Vezi aici detalii: Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, prins în flagrant când lua mită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel