Primarul care l-a DETRONAT până și pe Boc! Oana Zamfir: Ce ați făcut, domnule, acolo?!

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Credeați că Emil Boc a obținut cel mai mare scor la locale? Există un primar mult mai votat decât edilul de la Cluj-Napoca.

Este vorba despre Constantin Toma (PSD), primarul Buzăului care a obținut 78,06% la alegerile locale 2020. ”Este un lucru unic în istoria PSD Buzău: am scos majoritatea absolută, două treimi din consilierii locali cu o medie de vârstă sub 40 ani”, a zis edilul la Antena 3.

Întrebat de Oana Zamfir dacă secretul a fost că a atras tineri în partid, Constantin Toma a zis: ”Am început cu foarte multă muncă, am rezultate foarte bune. Am următoarea viziune de dezvoltare: Buzău, oraș magnet până în 2030 cu o misiune foarte interesantă: Buzăul să obțină atractivitate și competitivitate astfel încât să vină investitorii și vizitatori. Vrem să devenim unul dintre cele mai importante orașe din România. Deja am început, dovadă încrederea pe care v-am dat-o oamenilor”.

Edilul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), a fost reales în al doilea mandat cu 78,06% din voturi. Este cel mai mare procent obținut în reședințele de județ. Emil Boc, de exemplu, extrem de popular în Cluj, a fost reales cu 74,76% din voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel