Urmărește emisiunea live


Primăria Sectorului 1 va finanţa modernizarea bazei sportive Tenis Club Bucureşti

Primăria Sectorului 1 a încheiat joi un protocol de colaborare cu Federaţia Română de Tenis pentru reamenajarea bazei sportive Tenis Club Bucureşti, din Strada Ştirbei nr. 133, protocol ce a fost semnat de primarul Dan Tudorache, respectiv Ion Ţiriac, preşedintele FR de Tenis, se arată într-un comunicat de presă.

Conform protocolului semnat pentru o perioadă de trei ani, FR de Tenis va elabora proiectul de refacere şi modernizare la standarde internaţionale a bazei sportive, iar Primăria Sectorului 1 va asigura finanţarea investiţiei. 

Aşa cum am promis la începutul mandatului, sportul are întotdeauna uşa deschisă la Primăria Sectorului 1. Am convingerea că, după finalizarea lucrărilor de reamenajare, această bază sportivă va fi locul ideal de practicare a tenisului pentru iubitorii sportului alb din Capitală şi, de ce nu, de formare a viitorilor campioni", a declarat Dan Tudorache, Primarul Sectorului 1. 

După finalizarea lucrărilor, baza sportivă va cuprinde 12-13 terenuri de tenis, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 8 ani din şcolile şi grădiniţele de pe raza Sectorului 1, care vor fi aleşi în urma selecţiilor efectuate de Federaţie, vor beneficia de cursuri de iniţiere gratuite, sub îndrumarea unui antrenor acreditat de către Federaţia Română de Tenis. 

"Vă mulţumesc, în numele copiilor care vor folosi acest centru, pentru deschiderea şi implicarea dumneavoastră. Sper ca acest proiect să fie un exemplu şi pentru alţii şi să continuăm reamenajarea sau amenajarea altor centre importante din ţară, deoarece tenisul românesc are o istorie în spate pe care trebuie să o respectăm", a afirmat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, în cadrul conferinţei de presă organizată la sediul Primăriei Sectorului 1 cu ocazia semnării protocolului de colaborare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel