Prezidențiale 2019. Mihai Gâdea scoate raportul care l-a șocat - foto

Mihai Gadea, alaturi de mai multe persoane, participa la mitingul 'Libertatea presei in pericol' organizat de SC Antena 3 SA in Piata Constitutiei din Capitala
Mihai Gadea, alaturi de mai multe persoane, participa la mitingul 'Libertatea presei in pericol' organizat de SC Antena 3 SA in Piata Constitutiei din Capitala

Mihai Gâdea a făcut un anunț important despre candidatura la prezidențiale.

Mihai Gâdea a reiterat faptul că nu va candida la alegerile prezidențiale, așa cum s-a scris în presă. Va rămâne, în continuare, la Antena 3.

Jurnalistul a spus că a fost surprins să vadă câte știri au apărut despre subiectul falsei sale candidaturi la prezidențiale.

”Am primit astăzi un raport de monitorizare pe care îl face o campanie celebră și care urmărește fiecare știre oriunde apare ea. (...) Am râs destul de mult. Raportul pornește de la faptul că eu aș urma să candidez la prezidențiale. Maestrul Ion Cristoiu a avut o informație că s-ar fi făcut niște sondaje de opinie și, în urma lor, unii se gândesc că aș candida la prezidențiale.

Raportul pe care îl am aici arată că au fost vreo 230 știri despre acest subiect. (...) Ce m-a șocat este că s-a creat un rich de peste 19 milioane. Faptul că informația a ajuns la 19 milioane de oameni... o știre care... cum aș putea să o încadrez?! Aici e vorba de paranoia. (...) Niciodată nu am avut astfel de discuții. Nu intenționez să candidez, nu mă interesează subiectul. O mai spun o dată, sper să fie pentru ultima dată! Paranoia e o boală care se tratează. Să inventezi lucruri care nu există... este problemă. Se tratează la psihiatrie. E manipulare ieftină!”, a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Subiecte dinamită pe scena politică: Acțiunile PNL, PSD și USR, efecte majore 

(w670) Antena 3

VEZI ȘI: EXCLUSIV Mișcarea protestatarilor vizavi de Dăncilă: Minimalizare, nu demonizare!


"Eu am alte planuri de viitor. E pur și simplu o nebunie", a mai declarat Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel