Premierul care sfidează PROPRIILE restricții. Fără tricou, cu prietenii

Premierul irlandez Leo Varadkar a fost surprins într-un parc din Dublin, împreună cu mai mulți prieteni, în ciuda avertizărilor împotriva adunărilor și picnicurilor.

Premierul irlandez Leo Varadkar a fost surprins într-un parc din Dublin, împreună cu mai mulți prieteni, în ciuda avertizărilor împotriva adunărilor și picnicurilor, conform Daily Mail.

Politicianul fără tricou a fost fotografiat în Parcul Phoenix din Dublin, cu partenerul său Matt Barrett și doi alți bărbați. Chiar dacă premierul nu ar fi încălcat regulile de restricție impuse de guvernul său, transmite biroul oficial al său, unii spectatori au sugerat că distanța de 2 metri recomandată.

Prea departe de casă

Continuând tema încălcării propriilor restricții, Varadkar era într-un parc aflat la 7 km de apartamentul său din Dublin, iar carantina irlandeză presupune că deplasările la mai mult de 5 km de casă sunt interzise.

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare îl înfățișează pe Leo Varadkar cu un pahar în mână și fiind aproape de iubitul său, Matt Barrett, care trăiește cu premierul. Unul dintre prietenii prim-ministrului stă față în față cu acesta, în timp ce un altul stă pe iarbă.

Recomandările propriului guvern

„Dacă vizitați locații publice, încercați să nu stați prea mult sau să faceți picnicuri. Vă rugăm să vă faceți exercițiile și apoi să mergeți acasă", a transmis membrul guvernului irlandez, Liz Canavan, cetățenilor insulei.

Irlanda a pierdut 1.608 cetățeni în lupta cu coronavirusul, în timp ce 24.639 s-au îmbolnăvit de Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel