EXCLUSIV  Premieră NEGATIVĂ în România. Sorin Naş (Forţa Naţională): DEZASTRU! Se distruge TOT ce s-a construit după Revoluţie

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Sorin Naş, preşedintele Forţa Naţională, atrage atenţia asupra faptului că, dacă nu se vor lua măsuri urgente, vom asista în România la o premieră negativă. 

"De exemplu domeniul horeca. Este unul dintre domeniile cele mai importante atât pentru susţinerea bugetului de stat, întrucât din acest domeniu se asigură zilnic încasări la buget, ca urmare a încasării TVA-ului plătit de consumatorul final. O încasare sigură şi zilnică din tot acest circuit al bunurilor şi serviciilor oferite. Nu vedem care est logica opririi unui astfel de domeniu important ca, de altfel, şi a celorlalte domenii, întrucât se realizează doar o scădere a încasărilor la buget. Rezultatul fiind unul de distrugere a economiei.

Or dacă nu vii cu soluţii de restabilire a acestui echilibru, atunci vom intra într-o criză cu efecte dezastruoase atât în plan social cât şi economic, în primul rând printr-o creştere a numărului de şomeri. Vom asista şi la o premieră: la distrugerea clasei de mijloc care a fost greu construită în aceşti ani, întrucât în horeca s-a creat mare parte din clasa mijlocie a României. Vom asista la o multitudine de patroni şomeri, care nu vor beneficia nici de ‚avantajele’ oferite de perioada de şomaj", a explicat Sorin Naş.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel