PRĂPĂD. Mii de oameni pe străzi! Câțiva polițiști au fost răniţi în urma unei BĂTĂI de zile mari - VIDEO

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Câţiva agenţi de poliţie au fost răniţi în timp ce au operat nouă arestări în masa de fani ai lui Leeds United, care s-au strâns pentru a sărbători promovarea automată în Premier League, după o pauză de 16 ani, transmite DPA.

Suporterii englezi, în număr de aproximativ 7.000, s-au strâns în Millenium Square pentru a celebra titlul din Championship şi revenirea în elita fotbalului englez pentru prima oară după 2004.

Eşecul lui Brentford în meciul de sâmbătă cu Stoke City, a confirmat clasarea lui Leeds United pe primul loc din Liga a 2-a din Anglia. Fanii s-au strâns în număr mare şi vineri, în afara stadionului Elland Road.

Secţia de poliţie din West Yorkshire a confirmat că sticlele aruncate spre poliţie au rănit un agent şi o agentă, care au fost transportaţi la spital cu răni la cap.

Mai mult, suporterii au lăsat o mizerie de neimaginat pe străzi. Oamenii de la salubritate au avut ce să curețe în urma lor.

Iată VIDEO:

Alţi poliţişti au fost trataţi pentru răni uşoare, alături de 15 fani. Este pentru a doua oară când suporterii au încălcat măsurile de distanţare socială, după ce suporterii lui Liverpool au celebrat titlul din Premier League, după o pauză de 30 ani.

Patronul lui Leeds, Andrea Radrizzani, le-a cerut fanilor să sărbătorească promovarea acasă: Dacă nu vom respecta regulile, asta va cauza şi mai multe probleme şi va trebui să amânăm ceea ce vrem cu toţii, revenirea pe Elland Road.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel