”Pomule de ce te apleci”, melodia de Gabi Luncă dedicată lui Băsescu în Slovacia

Băsescu Vesel
Băsescu Vesel

O artistă slovacă i-a dedicat lui Traian Băsescu o piesă din repertoriul interpretei de muzică lăutărească, Gabi Luncă. ”Pomule de ce te apleci” i-a fost cântată șefului statului și omologului său din Slovacia, Ivan Gasparovic, în timpul unei ceremonii dedicate Sărbătorii Naționale a Republicii Slovace, desfășurată la Banska Bystrica.

[caption id="attachment_329733" align="alignleft" width="310"] foto: ghimpele.ro[/caption]

Traian Băsescu a participat, sâmbătă, în calitate de oaspete de onoare, la marcarea celor 69 de ani de la eliberarea Slovaciei. Președintele României și omologul său slovac au depus cu acest prilej coroane de flori la Cimitirul Militar al Armatei Române de la Zvolen, unde sunt îngropați peste 10.000 de militari români, transmite Agerpres.

Șeful statului a rostit un discurs pe scena de la Banska Bystrica, la finalul căreia o artistă slovacă a cântat o piesă în limba română din repertoriul interpretei românce de muzică lăutărească, Gabi Luncă.

O bătrână care colecționează semnături celebre l-a așteptat la finalul ceremoniei pe Băsescu, care i-a acordat un autograf pe o coală printată cu fotografia președintelui României.

Președintele Traian Băsescu desfășoară miercuri și joi o vizită oficială în Republica Slovacă. Șeful statului avut, la Bratislava, întrevederi cu omologul său și președintele Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel