Polițist suspectat pentru un act sexual cu minor, reținut

cascheta-politist
cascheta-politist

Un poliţist din Vulcan a fost reținut noaptea trecută fiind suspectat de act sexual cu un minor şi furt. Casa acestuia şi cea a viceprimarului din localitate au fost percheziţionate, fiind ridicate mai multe calculatoare şi documente, conform unor surse judiciare.

Potrivit acestora, un poliţist din Vulcan a fost reţinut, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru 24 de ore, casa acestuia şi cea a viceprimarului din localitate, Angela Stoica, fiind percheziţionate, informează Mediafax.

Din cele două imobile percheziţionate au fost ridicate documente, mai multe calculatoare şi laptopuri, aparate foto, discuri şi alte unităţi de stocare. Conform surselor citate, în acest caz se fac cercetări pentru act sexul cu un minor şi furt.

Sursele citate au afirmat că minorul abuzat de poliţist ar fi fiul minor al viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica, iar la abuz ar fi asistat şi fiica viceprimarului.

Potrivit aceloraşi surse, şi cei doi copii ai viceprimarului, un băiat minor şi o fată majoră care acum susţine examenul de bacalaureat, au fost audiaţi mai multe ore de poliţişti. Nici fata, şi nici băiatul nu au făcut declaraţii la finalul audierilor.

Sursele judiciare au afirmat că poliţistul va fi prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă. Viceprimarul Angela Stoica, reales recent în funcţie, a susţinut că este vorba despre un dosar cu tentă politică, acuzaţiile fiind "nefondate".

Stoica a spus că poliţistul reţinut avea grijă de cei doi copii ai săi şi că se ocupa de educaţia acestora, plimbându-i pe la mănăstiri şi însoţindu-i îndeaproape în oraş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel