PNL va vota pentru ridicarea imunităţii lui Dan Şova

Partidul Naţional Liberal a anunţat că va vota pentru ridicarea imunităţii senatorului  Dan Şova. Săptămâna viitoare, senatorii urmează să dea un vot pe cererea DNA de reținere și arestare a lui Dan Șova.

Dan Şova este acuzat că a primit 100.000 de euro şpagă pentru a interveni pe lângă directorul general CET Govora, Mihai Bălan. Acesta din urmă a fost plasat sub control judiciar. 

Dan Șova este suspect într-un nou dosar de corupţie. Procurorii spun că a pretins şi primit 100.000 de euro pentru a face trafic de influenţă pe lângă şeful CET Govora, Mihai Bălan să încheie un contract de asistenţă juridică cu o societate de avocatură. Pentru asta, senatorul a primit 50% dintr-un contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna. Concret, în schimbul acestui serviciu, Dan Şova a pretins de la persoana denunţătoare suma de 5.000 euro pentru fiecare lună pe perioada executării contractului.

Banii reprezentau jumătate din valoarea lunară a viitorului contract de asistenţă juridică ce urma să se încheie între CET Govora şi casa de avocatură respectivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel