PlayStation 4 a fost lansat. Vezi prețul și ce jocuri poți aplica - VIDEO

ps4
ps4

Lansarea PlayStation 4 a generat o adevarată isterie, joi, în America. Noua jucărie de la Sony are specificații science-fiction, dar și un preț cu 100 de dolari mai mic decât cel al rivalei Xbox One de la Microsoft.  Noul gadget costă 400 de dolari în SUA și are 8GB de RAM DDR5.

PlayStation 4 urmează linia trasată de PlayStation 3, lansat în 2006. Noul gadget vine cu specificații de pe altă lume: 8GB de RAM DDR5, procesor AMD Jaguar x86-64 cu opt nuclee și placă grafică cu 18 unități de procesare AMD Radeon next-generation cu 1.84 TFLOPS. La acestea se adaugă un HDD de 500 GB, scrie site-ul yoda.ro.

Ce jocuri vei putea juca pe PlayStation 4

Toate jocurile de PS3 sunt compatibile cu PS4 prin serviciul Gaikai. Totuși, dacă dețineți anumite jocuri, s-ar putea să aveți noroc să faceți un upgrade cu doar 10 dolari pentru fiecare produs.

Pentru noul PlayStation 4 vor fi disponibile peste 20 de jocuri, dintre care 3 sunt cu adevarat senzaționale. Vorbim de Killzone: Shadow Fall, un first-person shooter, Knack și Resogun. Toate celelalte sunt disponibile pe PS3 și pe alte platforme, scrie theverge.

Jocurile pe care le dorești, trebuie instalate, însă procesul durează foarte puțin. Jocurile au efecte speciale spectaculoase, care îți dau senzația că te afli într-un film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel