Pintea, în cătușe. Ciolacu intervine din nou: NICIODATĂ nu o să mă auziți

Marcel Ciolacu - PSD foto Agerpres
Marcel Ciolacu - PSD foto Agerpres

Marcel Ciolacu a vorbit, din nou, despre cazul Sorinei Pintea.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat revoltat de tratamentul Sorinei Pintea în închisoare și acuză dublul standard în privința felului în care „îi sunt respectate drepturile". „Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția", a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Miercuri seară, a făcut noi declarații. „Trebuie cât mai devreme să luăm o atitudine clară și să începem să recunoaștem că, până acum, am folosit astfel de cazuri în lupta politică. Mă bucur că au ieșit domnul ministru Vela și domnul ministru al Sănătății și au luat atitudine. Pot modifica normele de aplicare a legii.

(...) Să nu ne facem că presa a fost întâmplător acolo sau neanunțată. Judecătorii se uită și ei la televizor. Au de luat mâine o decizie. Există tot timpul ceva de discutat. Astăzi am avut o discuție pe această temă cu domnul ministru al Justiției și dânsul era îngrijorat", a spus Marcel Ciolacu, miercuri seară, la Digi 24.

„Doamna Pintea, indiferent ce a făcut, este treaba justiției. Nu o să mă auziți niciodată că voi comenta o decizie a unor judecători.

(...) Nu am vrut să iau o decizie în partid pe o anumită persoană, am luat o decizie cu colegii mei pentru astfel de cazuri. Care e regula pe care o vom respecta cu toții: suspendarea din partid. Mi se pare o regulă corectă când intri în politică.

Dar asta nu înseamnă că oamenii nu au drepturile lor”, a adăugat Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel