Petru Păun (Alex), Fructul Oprit, probleme de sănătate: "Nu eram pregătit să primesc informația"

[] []

30 iul 2018 / 20:44
Salveaza PDF Comentarii

Petru Păun, actorul care îi dă viață personajului Alex din serialul Fructul Oprit, a vorbit despre o perioadă specială din viaţa lui, dar şi despre cum a reuşit să treacă peste o problemă medicală, cu puterea gândului. Totul în emisiunea "De-a viața ascunselea” , de la Antena 3.

Lucrurile se întâmplă pe la vârsta la care trebuie să se întâmple. La nivel de conștiință nu eram pregătit să primesc informația. Emoțiile pe care le avem, la un moment dat coboară din planul emoțional, în planul mental, după care vital și corpul fizic. Și eu am pățit lucrul acesta.

La 19 ani, brusc mi-a apărut o problemă la genunchiul stâng, mi se umfla și mă durea. Și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am fost la doctor, mi-am făcut un RMN, aveam o fisură de gradul doi. Și mi-au zis „stai cuminte să se rupă, îl scoatem". Și am zis că nu se poate, am dat peste un curs care vorbea despre câmpurile pe care poți să le creezi cu mintea, cu trupul.

Am luat RMN-ul, l-am pus pe geamul de la balon că văd exact unde e fisura și în fiecare dimineață stăteam și îmi imaginam că vine o rază de lumină și îl curăță. Și ce nu am rezolvat în luni de zile, am rezolvat în două săptămâni. Ș în momentul ăla am avut și o materializare a credințelor mele", a spus Petru Păun.

Citește și: Petru Păun - Michaela Prosan, relație: "A fost chimie între noi"

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26