Peste 2.500 de joburi vacante la târgul de carieră. Vezi în ce domenii

targ-de-joburi
targ-de-joburi

Peste 2.500 de locuri de muncă disponibile pentru studenţi, absolvenţi şi masteranzi în cadrul târgului de carieră Angajatori de Top.

La târg şi-au anunţat participarea peste 90 de companii cu activităţi în IT, telecom, sectorul financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing şi vânzări, informează Realitatea.

“Ediţia din această toamnă a evenimentului Angajatori de Top este una dintre cele mai mari din ultimii ani. Numărul şi diversitatea oportunităţilor de carieră, companiile participante, seminariile şi prezentările angajatorilor definesc evenimentul ca fiind cel mai mare târg de carieră din acest an”, spune Adrian Stănescu, project manager al târgului.

Potrivit acestuia, companiile cu cele mai mari planuri de recrutare în această toamna provin din industriile IT, Telecom, Outsourcing şi Retail.

Lista completă a angajatorilor şi detalii despre eveniment sunt disponibile aici.

Târgul de carieră Angajatori de Top va fi deschis vineri, 28 octombrie în intervalul orar 10.00-18.00 şi sâmbătă, 29 octombrie între 10.00-17.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Evenimentul este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de candidaţi cu potenţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel