Enrique Peña Nieto, fostul președinte al Mexicului, și Angélica Rivera divorțează. Mesajul trist al actriței

Fostul președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto, și  Angélica Rivera divorțează după 9 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de către actrița de telenovele pe rețelele sociale.

Angélica Rivera, fostă Primă Doamnă a Mexicului și cunoscută actriță de telenovele, a anunțat că divorțează de Enrique Peña Nieto la numai două luni după ce acesta și-a încheiat mandatul de președinte.

Într-un scurt mesaj postat pe Instagram, actrița spune că s-a dăruit în totalitate rolului de soție în defavoarea carierei și că regretă profund această situație, însă este pregătită să își reia viața profesională.

Îmi pare foarte rău pentru această situație atât de dureroasă pentru mine și pentru copiii noștri, dar am luat decizia de a divorța. Mereu i-am dăruit soțului meu timpul și efortul meu cu multă dragoste pentru a-mi împlini rolul de soție, parteneră și mamă. Astăzi, toată energia, forța și dragostea se îndreaptă către rolul meu de mamă și pentru a-mi relua viața și cariera profesională. Apreciez respectul vostru pentru menținerea liniștii emoționale pe care o merită copiii noștri, este mesajul postat de Angelica Rivera pe pagina sa de Instagram.

(w670)

Potrivit tabloidelor din Mexic, motivul divorțului ar fi o femeie în vârstă de 31 de ani, amanta fostului președinte al statului. 

Angélica Rivera și Enrique Peña Nieto sunt căsătoriți din 2010. Cei doi nu avut copii împreună, însă amândoi au câte trei copii din căsniciile anterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel