Paula Chirilă, momente de panică: "Ce caut eu aici? Abia aștept să plec!"

Ema Apostu / 05 oct 2018 / 09:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Natura pare să îi vină de hac Paulei Chirilă în "Ultimul Trib", în ciuda faptului că artista a rezistat până acum eroic probelor cu adevărat dificile! Paula și tribul său de Lemuri intră în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă probă te Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să își apere vila câștigată, celelalte două echipe speră să câștige proba.

A îndurat foamea, a rezistat unor probe sportive greu de îndurat, a trecut chiar și peste dușul comun din satul malgaș, însă Paula Chirilă are parte de o experiență care îi provoacă un atac de panică puternic. Un păianjen a fost cel care a adus-o pe actriță pe culmile disperării, acesta fiind terifiată de aceste insecte.

"Eu sufăr de arahnofobie, nu știu ce caut eu aici... de când l-am văzut, nu mă mai pot relaxa și abia aștept să plec de aici", a povestit aceasta.

Cameleonii, Crocodilii și Lemurii se pregătesc pentru un nou joc de Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să își apere vila câștigată, celelalte două echipe speră să câștige proba din această seară.

Cum se vor descurca echipele și ce teritorii își vor adjudeca, telespectatorii pot afla joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22