Paula Chirilă, momente de panică: "Ce caut eu aici? Abia aștept să plec!"

Paula Chirilă
Paula Chirilă

Natura pare să îi vină de hac Paulei Chirilă în "Ultimul Trib", în ciuda faptului că artista a rezistat până acum eroic probelor cu adevărat dificile! Paula și tribul său de Lemuri intră în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă probă te Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să își apere vila câștigată, celelalte două echipe speră să câștige proba.

A îndurat foamea, a rezistat unor probe sportive greu de îndurat, a trecut chiar și peste dușul comun din satul malgaș, însă Paula Chirilă are parte de o experiență care îi provoacă un atac de panică puternic. Un păianjen a fost cel care a adus-o pe actriță pe culmile disperării, acesta fiind terifiată de aceste insecte.

"Eu sufăr de arahnofobie, nu știu ce caut eu aici... de când l-am văzut, nu mă mai pot relaxa și abia aștept să plec de aici", a povestit aceasta.

Cameleonii, Crocodilii și Lemurii se pregătesc pentru un nou joc de Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să își apere vila câștigată, celelalte două echipe speră să câștige proba din această seară.

Cum se vor descurca echipele și ce teritorii își vor adjudeca, telespectatorii pot afla joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel