EXCLUSIV  Pasărea Măiastră, spectacol Liza Panait. Fiica lui Adrian Enache a emoționat întreaga sală

Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana
Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana

Creatoarea de modă Liza Panait a vorbit, în exclusivitate, pentru DCNews, despre spectacolul Pasărea Măiastră, dedicat Mariei Tănase.

Liza Panait a mărturisit că momentul apariției fiicei lui Adrian Enache, Diana Enache, costumată în Maria Tănase, în cadrul spectacolului Pasărea Măiastră, a emoționat întreaga sală și datorită faptului că între cele două există o asemănare puternică.

A fost al treilea spectacol din proiectul Rădăcini. Ne-am plimbat prin toate cele cinci continente. Spectacolul Pasărea Măiastră, din România, a fost dedicat Mariei Tănase, așa cum Iorga a și numit-o. Am avut invitați cu totul și cu totul speciali. L-am invitat pe Benone Sinulescu pentru că el a cântat cu Maria Tănase. Ea a căutat totdeauna autenticul și l-am invitat pe Grigore Leșe. Am avut o prezentare de costume, 57 de piese, cu elemente românești, reinterpretate. O colecție care a plăcut mult.

Am avut o mireasă interesantă, îmbrăcată cu o cămașă foarte veche, de peste 80 de ani, am brodat vreo două luni la ea pentru că avea o singură broderie. Mireasa a fost Diana Enache pentru că seamănă cu Maria Tănase. Am făcut o mireasă foarte originală. A fost un moment foarte emoționant în sală. Am avut două momente de dans cu balerinele de la Opera Națională pe muzica Mariei Tănase., a povestit Liza Panait, la DCNews.

(w670)

Răspunsul complet AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel