EXCLUSIV  PANDEMIA a DISTRUS o relație din lumea mondenă românească. Raluca de la Bambi, iubire nouă?!

Foto Facebook Stefan Farrell
Foto Facebook Stefan Farrell

O nouă despărțire se prefigurează în showbiz-ul românesc.

Pandemia distruge relațiile dintre oameni. Un cuplu celebru din showbiz-ul românesc pare că se clatină. Este vorba despre Bianca Rus și Ștefan Farrell.

L-am contactat pe Ștefan Farrell pentru a vedea dacă este adevărat faptul că relația lor este în primejdie și dacă a pus ochii pe o nouă cucerire, precum se zvonește. Farrell a spus, într-un interviu pentru DC News, că a lasat-o pe Bianca Rus pentru că 'ochii care nu se văd se uită', iar 'comportamentul ei nu se ridică la pretențiile mele'.

DC News: Este adevărat că relația ta cu Bianca Rus se clatină?

Ștefan Farrell: În acest timp de pandemie, nu prea am mai vorbit și nici nu îmi bat prea tare capul cu ce se va întâmpla, dacă va mai fi ceva.

DC News: Prin urmare, înțelegem că ai avea pe altcineva. Am văzut că ai o mare apreciere în mediul online față de Raluca Tănase, de la Bambi. 

Ștefan Farrell: Raluca este o persoană foarte drăguță. Îmi place de ea. Am discutat online de câteva ori, însă nu pot să spun faptul că va fi ceva între noi doi. Cert este că reacțiile ei sunt foarte pozitive și foarte drăguțe din toate punctele de vedere față de mine...

DC News: Având în vedere aceste lucruri, te-ai gândit să apeși pedala pe această relație? Să îi faci o surpriză? Din câte se observă pare că este singură...

Ștefan Farrell: M-am gândit să îi trimit un buchet de flori, dar abia acum am făcut rost de numărul ei de telefon. Vom vedea.

 Ștefan Farrell este cunoscut în presa mondenă drept regele modellingului, fiind organizatorul unui important eveniment de modă City Fashion Week.

Vezi și Bianca Rus, un nou iubit. Și-a făcut relația publică. Cine este bărbatul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel