Pamela Anderson, secret teribil! A fost violată în grup

Pamela Anderson divorţează de cel de-al cincilea soţ, Dan Hayhurst
Pamela Anderson divorţează de cel de-al cincilea soţ, Dan Hayhurst

Pamela Anderson a declarat că a fost violată în grup când era adolescentă.

Pamela Anderson a declarat, la gala de lansare a fundaţiei sale de caritate că a fost agresată sexual la 6 ani, violată la 12 ani şi violată în grup în adolescenţă. Acum, departamentul de poliţie din Ladysmith, oraşul natal al Pamelei Anderson, din British Columbia, a început o anchetă.

"Am luat la cunoştinţă declaraţiile recente făcute de doamna Anderson la un eveniment în Cannes, Franţa. Având în vedere natura afirmaţiilor, un anchetator din cadrul Poliţiei Regale Canadiene Călare din Ladysmith o va contacta pe doamna Anderson pentru a discuta aceste chestiuni direct cu ea", a spus Darren Lagan, purtătorul de cuvânt al forţelor de poliţie locale, pentru postul CBC News din Canada.

VEZI ȘI: Fotografii provocatoare cu Pamela Anderson la 45 de ani

”Nu am avut o copilărie uşoară. În ciuda faptului că am avut părinţi iubitori, am fost agresată sexual la vârsta de şase ani de o bonă", a declarat vedeta canadiană, în vârstă de 46 de ani.

”Într-o zi, am mers în casa iubitului unei prietene, iar fratele mai mare al acestuia a vrut să mă înveţe să joc table. Asta a dus la un masaj, iar asta a dus la viol. A fost prima mea experienţă heterosexuală. El avea 25 de ani, iar eu aveam 12", a adăugat Pamela Anderson.

"Apoi, după câţiva ani, un coleg de şcoală a decis că era amuzant să mă violeze în grup, alături de şase prieteni de-ai lui. Voiam să dispar de pe faţa pământului", a continuat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel