EXCLUSIV  PAȘTI 2018. Destinațiile preferate de români, dezvăluite de Marian Buturache, TUI TravelCenter/Eurolines

Delta
Delta

Marian Buturache, Turism Product Manager TUI TravelCenter/Eurolines, a vorbit, pentru DCNews, despre destinațiile favorite ale românilor. 

”Cererea pentru vacanța de Paste se îndreaptă în acest an în special către destinații din România, Bulgaria și Grecia. Putem spune că acestea sunt destinațiile `de masă` pentru Paște în acest an. E de remarcat majorarea cererii pentru unele destinații exotice precum Thailanda, mai exact pentru Krabi, foarte căutată de către turiștii TUI TravelCenter. În plus, anul acesta românii au fost mult mai interesați să își petreacă vacanța de Paște în Delta Dunării, unde sunt așteptați de patru ori mai mulți turiști față de anul trecut. Cei mai multi turiști români aleg pentru minivacanța de Paște pachetele All Inclusive.” a afirmat Marian Buturache, pentru DCNews.

Ofertele de vacanță pentru o persoană de Paști sunt unele la prețuri pentru toate buzunarele, așa explicându-se și faptul că românii aleg să-și petreacă vacanța dincolo de monotonia din orașe. 

Vacanță de Paști, prețuri și destinații de vacanță

De exemplu, în Delta Dunării, la România Hotel Green Village Resort, de patru stele, din Sfântu Gheorghe, în perioada 06.04 - 09.04, în cameră dublă cu demipensiune, prânz festiv de Paști, cu băuturi incluse, cină pescărească în ziua de Paști, prețul este de 169 de euro de persoană. 

În Sinaia, 3 nopți de cazare într-un hotel de patru stele, cu mic dejun, în cameră dublă standard, prânz festiv de Paști, costă 175 de euro de persoană. 

Paștele la Roma, 3 nopți, în cameră dublă, cu mic dejun, bilet de avion inclus, bagaj de mână mare costă 235 de euro de persoană. 

[citeste si]

În Atena, o ofertă de Paști costă 199 de euro, cu avion și cazare cu mic dejun. 

Românii aleg și Dubai de Paști. 7 nopți de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, bilet de avion, bagaj de mână mare și transferuri, costă 599 de de euro. 

În Krabi, Thailanda, la un resort de patru stele, 7 nopți de cazare, în cameră dublă, cu mic dejun și bilet de avion, bagaj de mână și de cală, plus transferuri, costă 899 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel