OUG, amnistie și grațiere. Răzvan Prișcă: E vorba aia cu fumul fără foc

Liberalul Răzvan Prișcă susține că zvonul despre adoptarea unui OUG privind amnistia și grațierea ar putea avea în spate o strategie. 

Scandalul din jurul subiectului fals cu privire la pregătirea de către PSD a unui OUG cu privire la amnistie și grațiere a fost stins încă de ieri de reprezentanții puterii. Liberalul Răzvan Prișcă este de părere că tema care a creat nenumărate reacții în spațiul public nu a fost întâmplătoare. "E vorba aia cu fumul fără foc. Poate fi varianta asta cu manipularea, că unii au vrut să ridice un subiect, pe de altă parte mai este și un concept de comunicare în care încerci să testezi niște reacții sociale și încerci să arunci niște subiecte să vezi cum ți se întorc. Adică multă lume zice că e vară, că lumea e prin concediu, că nu există reactivitate socială. Faptul că domnul Dragnea a ieșit ieri să dezmintă e un lucru bun, dar e cam târziu", a declarat Răzvan Prișcă la Antena 3.

"Trebuie să avem o discuție despre politica penală"

Referitor la modificările aduse codurilor penale, liberalul susține că se impune o discuție largă a tuturor partidelor cu privire la acest aspect. "Putem să purtăm o discuție mai deschisă și mai rațională, mai așezată pe Codul Penal, pe Codul de Procedură Penală, nu pe amendamente venite cu zece minute înainte de votul final, chiar cred că ne-ar face bine să avem discuțiile astea(...) Cred că în viitor, după ce ne vom răcori cu toții și vom sta liniștiți fără presiune, fără presiunea unuia sau altuia, fără presiune socială, fără presiunea media, cred că trebuie să avem o discuție despre politica penală pentru că sunt multe lucruri care sunt în continuare nerezolvate", a declarat Prișcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel