Ouăle umplute sunt un preparat delicios care se fac rapid. Care este cea mai bună rețetă de ouă umplute aflați în rândurile de mai jos.
Dr. Anca Hâncu, medic nutriționist cunoscut, ne explică ce trebuie să facem pentru a nu transforma ouăle umplute în bombe calorice.
„Ouăle umplute sunt bune, sunt gustoase, însă acel sos pe care stau de obicei ouăle umplute poate fi pregătit cu puțină maioneză, cu muștar și cu foarte mult iaurt. Un iaurt cu 2-2,5% maxim grăsime, poate fi iaurtul grecesc, care le va da și o savoare, și acel aliment va deveni foarte bun, sănătos. Asta pentru că iaurtul conține, după cum știm, probiotice care ajută la sănătatea tractului digestiv și a intestinului", arată nutriționistul.
Dacă gospodinele sunt atente la modul în care le prepară, atunci acele alimente care de altfel ar putea fi foarte grele, „pot deveni alimente prietenoase pentru corpul nostru", conform DC MEDICAL.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News